Vrei sa vinzi produsele noastre? Contacteaza-ne

Nutramino importator Romania batoane proteice

Nutramino este nr 1 in Romania la vanzari pe categoria de batoane proteice.

Brandul  nutramino romania  este detinut de cel mai mare producator din lume de batoane proteice, bauturi proteice  si suplimente fitness respectiv GLANBIA cu produse vandute in 130 de tari , 6900 angajati si 3.5 miliarde euro cifra de afaceri anuala.

Nutramino Romania

Nutramino este cel mai bine vandut brand in zona de mass market (batoane proteice, shake-uri proteice, bauturi bcaa).  Nutramino ofera cel mai bun gust de pe orice piata in categoria batoane proteice si shake proteic .  In zona de mass-market si vanzari in sali de sport, Nutramino este nr 1 in Romania datorita gustului produselor, packaging-ului, gamei variate si pretului. Grupul Glanbia estimeaza in 2017 venituri de 1 miliard Euro, generat de brandurile sale : Optimum Nutrition, BSN, Nutramino, Isopure, TruSource, ABB, ThinkThin.

Cum orice brand are nevoie de marketing si publicitate puternica, Nutramino are ca partener pe branding pe World Class Romania care are aceeasi viziune ca si noi pe termen lung. Astfel, suntem prezenti la toate evenimentele la care este si World Class prezent aratand clientilor ca decat sa consumi un snack normal, mai bine consumi un "healthy snack".